Om oss

Plamo.se säljer Gunpla (Gundam plastic models) och tillbehör. Främst online genom vår webshop, men även för avhämtning i hos vår sammarbetspartner Alphaspel i deras butik i Örnsberg, Stockholm. 

Det startade som ett enmansföretag  våren 2019 när en driven eldsjäl började bli intresserad av Gunpla, och kände sig otillfredsställd med de alternativ som fanns i Sverige. Idag ägs och administreras Plamo.se som en del av Hobbyisterna i Stockholm AB som även driver butiken Alphaspel. 

Plamo.se är tänkt att erbjuda den webshop vi själva skulle vilja handla i. Välstrukturerad, tydlig och informativ även för nybörjare och med ett brett sortiment för även den mest inbitne. Se butikssidan https://plamo.se/ för de olika kategorierna.

Ett sekundärt syfte är att bidra till att Gunpla-hobbyn växer i Sverige. Detta genom att vara aktiv i communityt och vara närvarande på konvent och mässor. Gå gärna med i "Gundam Sweden" på Facebook!

Maila info@plamo.se, eller ta kontakt med oss via Facebook, om du har frågor, vill att vi ska försöka ta hem något speciellt eller vill tipsa om ett konvent eller en mässa. All feedback är uppskattad!

Plamo.se
Företagsnamn: Hobbyisterna i Stockholm AB
Org. nr: 556940-4204
info@plamo.se
Instrumentvägen 2
126 53 Hägersten