Om Plamo.se

Plamo.se är ett enmans-företag som säljer Gunpla (Gundam plastic models) och tillbehör. Dels genom e-handel, dels på konvent och mässor.

Tanken om Plamo.se föddes våren 2019 när jag själv började bli intresserad av Gunpla, och kände mig otillfredsställd med de alternativ som fanns i Sverige.

Plamo.se är tänkt att erbjuda den webshop jag själv skulle vilja handla i. Välstrukturerad, tydlig och informativ även för nybörjare. Se butikssidan https://plamo.se/ för de olika kategorierna.

Ett sekundärt syfte är att bidra till att Gunpla-hobbyn växer i Sverige. Detta genom att vara aktiv i communityt och vara närvarande på konvent och mässor. Gå gärna med i “Gundam Sweden” på Facebook!

Plamo.se
Företagsnamn: Hobbyisterna i Stockholm
Org. nr: 556940-4204
info@plamo.se
Instrumentvägen 2
126 53 Hägersten

Maila info@plamo.se, eller ta kontakt via Facebook, om du har frågor, vill att jag ska försöka ta hem något speciellt eller vill tipsa om ett konvent eller en mässa. All feedback är uppskattad!

Vill du lämna ett omdöme om Plamo.se går det bra att göra hos Google här: https://g.page/r/CcN91wOYt5PwEAg/review eller på Facebook här: https://www.facebook.com/plamo.se/reviews