Om Plamo.se

Plamo.se säljer Gunpla (Gundam plastic models) och tillbehör. Dels genom e-handel, dels på konvent och mässor och även med avhämtning i Alphaspels butik i Örnsberg.

Det startade som ett enmansföretag våren 2019 när en driven eldsjäl började bli intresserad av Gunpla, och kände sig otillfredsställd med de alternativ som fanns i Sverige. Idag drivs Plamo.se av Hobbyisterna i Stockholm AB som även sköter Alphaspel.

Plamo.se är tänkt att erbjuda den webshop vi själva skulle vilja handla i. Välstrukturerad, tydlig och informativ även för nybörjare. Se butikssidan https://plamo.se/ för de olika kategorierna.

Ett sekundärt syfte är att bidra till att Gunpla-hobbyn växer i Sverige. Detta genom att vara aktiv i communityt och vara närvarande på konvent och mässor. Gå gärna med i “Gundam Sweden” på Facebook!

Maila info@plamo.se, eller ta kontakt via Facebook, om du har frågor, vill att vi ska försöka ta hem något speciellt eller vill tipsa om ett konvent eller en mässa. All feedback är uppskattad!

Vill du lämna ett omdöme om Plamo.se går det bra att göra hos Google här: https://g.page/r/CcN91wOYt5PwEAg/review eller på Facebook här: https://www.facebook.com/plamo.se/reviews

Plamo.se
Företagsnamn: Hobbyisterna i Stockholm AB
Org. nr: 556940-4204
info@plamo.se
Instrumentvägen 2
126 53 Hägersten